We-Vibe Touch klitoris vibrator
We-Vibe Touch - den ultimative klitoris vibrator i den kendte We-Vibe kvalitet - det mest populære sexlegetøj til kvinder

We Vibe Touch – blød, velskabt og kraftfuld. En dyb, tilfredsstillende rumlen, med blide konturer til at kærtegne alle de rigtige steder. Silkeblød alligevel fast kraftfuld, Touch er den ultimative klitoris vibrator. Den er genopladelig, krops-sikker og 100% vandtæt. Med 8 vibrationsindstillinger at vælge imellem.

We-Vibe Touch vibratoren

To timers leg på en enkelt opladning. Energibesparende alarm fortæller dig, hvornår du skal genoplade. Oplades på blot 90 minutter. Brug Touch i brusebadet eller badekarret. Vibrationerne styres via en enkelt knap. Benyt vandbaseret glidecreme sammen med We-Vibe Touch.

Her finder du We-Vibe Touch billigst